Wie gaan mee bij de opname? - Date Gorter

Gratis online en fysieke uitgave

DA-ATH

Wie gaan mee bij de opname?

Wanneer de Heer neerdaalt en de Zijnen roept: wie zullen dan worden ‘weggerukt’ – Grieks: harpazô – om Hem te ontmoeten in de lucht? (1 Thessalonicenzen 4:13-18)
In deze dagen van verval kent het christendom velen die eigenlijk ongelovig zijn ...

Het christendom is groot in deze wereld. Velen worden in het christendom geboren, in een groep, kerkgenootschap of wat ook. En die zitten – zoals we dat zeggen – ‘in een mist van traditie’; ze groeien op met overleveringen. En daarin kom je diverse gelovigen tegen. Zij geloven in de Schriften en in de Heer Jezus Christus. Maar binnen het christendom is soms moeilijk vast te stellen wie waarachtig gelooft.

Het gaat de Heer aan wie van Hem zijn, wie bij Zijn lichaam – Efeziërs 1:23; 1 Corinthiërs 12:11-13 – horen. De bazuin is een groot genademoment. Misschien onbewust en onbedoeld, willen wij daar toch op één of andere manier een voorwaarde aan vastkoppelen.

online lezen, delen En downloaden

Productspecificaties

Taal: Nederlands
Bindwijze: softcover geniet
Eerste druk: augustus 2021
Afmeting: A5
Aantal pagina's: 64
Auteur: Date Gorter, da-ath.nl
Uitgever: Stichting Da-ath
Samenstelling & vormgeving: Evangelie Om Niet
ISSN: 2772-8811

Wilt u deze uitgave per post ontvangen? Het bookazine wordt door Stichting Evangelie Om Niet bekostigd (inclusief verzending).

(Vragen zonder sterretje kunt u open laten.)

Bestelformulier "Wie gaan mee bij de opname?"

Op de hoogte blijven?

Laat uw e-mailadres hier achter als u in kennis gesteld wilt worden van nieuwe (online) boeken, bookazines en hoofdstukken van boeken die 'in wording' zijn.

Inschrijven