Breekbaar, maar bruikbaar - Cees van Halem

Gratis online en fysieke uitgave

Lezing bij Eben-Haëzer

Samenvatting

“... wij zijn slechts een aarden pot voor deze schat; het moet duidelijk zijn dat onze overweldigende kracht niet van onszelf komt, maar van God.”
2 Korintiërs 4:7 [NBV]


Wij zijn maar een aarden vat, inderdaad breekbaar en zwak. Maar als het ons gegeven is te blijven staan, dan is het de kracht van God die dat mogelijk maakt.

De schat – dat geloof, die verwachting – die zorgt dat je blijft staan. Alle eer gaat naar God, uit onszelf kunnen we niets.

Over dit onderwerp wil ik met je nadenken. Het thema is: “Breekbaar, maar bruikbaar”. Ik hoop dat je na afloop kunt zeggen: ‘Achter bruikbaar moet geen vraagteken, maar een uitroepteken staan.’

Online lezen, delen, downloaden Of bestellen

Klik voor het vergroten van de leesfunctie op volledig scherm (hieronder). Om weer terug te keren naar deze pagina, klikt u nogmaals op de functie “volledig scherm”.

Productspecificaties

Taal: Nederlands
Bindwijze: softcover geniet
Eerste druk: januari 2022
Afmeting: A5
Aantal pagina's: 34
Lezing: Cees van Halem
Uitgever: Stichting EH-Depot Nederland, ebenhaezer.nl
Website uitgave: concordante-publicaties.nl
Samenstelling & vormgeving: Evangelie Om Niet
In samenwerking met Mieke Tom
ISSN: 2773 0824

Wilt u deze uitgave per post ontvangen? Alle fysieke uitgaven die via deze site worden aangeboden, worden bekostigd door Stichting Evangelie Om Niet (inclusief verzending).

OP de hoogte blijven?

Laat uw e-mailadres hier achter als u in kennis gesteld wilt worden van nieuwe (online) boeken, bookazines en hoofdstukken van boeken die 'in wording' zijn.

Inschrijven