Kindersamenkomst

De kindersamenkomst is voor kinderen vanaf 5/6 jaar tot 12 jaar. Deze is in het gebouw zelf (adresgegevens samenkomst zie: nadere info). Als je 5 bent, kun je ook beneden bij de crèche/kinderopvang blijven (0 t/m 4 jaar) als je dat liever wilt.

Na het zingen van een kinderlied, gaan we met elkaar naar boven. Daar krijg je iets te horen uit de Bijbel en het gaat ook over vandaag. Waarom hebben we het hierover en waarom is het fijn om dit te weten? Verder doen we een gezellige quiz met elkaar. Die quiz kan niemand winnen, want het gaat er niet om wie het meeste weet. De meeste handen tellen voor het antwoord van de groep. Daarna is er limonade met wat lekkers en kun je nog een werkje doen als je dat wilt.

Op deze pagina kun je dingen vinden die al besproken zijn. Zo kun je altijd nog even terugkijken.

 
 

Kindersamenkomst materiaal


Zondag 11 februari 2024

Kindersamenkomst: Inge van Wijnen, Werk van Zijn handen
Onderwerp: Het onderwijs van God - 1 Tessalonicenzen 4:9

Op school krijg je les van een meester of een juf en je leert daardoor veel dingen. Maar het onderwijs dat je van de hemelse Vader krijgt, gaat op een heel andere manier dan je gewend bent. God leert je hoe je op Zijn manier met andere mensen kunt omgaan, maar dat kun je niet van jezelf. En daarom krijg je 'genade-training'.

 

Dit materiaal mag vrij gebruikt worden ten behoeve van geloofsopbouw