Op deze pagina vind je lectuur van dezeventigboeken.nl en kun je uitgaven direct bestellen. Alle publicaties zijn te downloaden via deze link en online te lezen en te delen bij de boekenkast.

De zeventig Boeken
Wolter Brakshoofden

Op deze pagina vindt u lectuur van dezeventigboeken.nl en kunt u uitgaven bestellen en downloaden. Alle uitgaven zijn tevens online als bladeranimatie te lezen, delen en printen.
 
 

Brochures

Brochure De zeventig Boeken Q&A 1 Wolter Brakshoofden DezeventigBoeken André Piet GoedBericht Online lezen Deel of download PDF Bestel gratis inclusief verzending

De zeventig Boeken Q&A 1

Vraaggesprek met André Piet, GoedBericht

Onderwerpen o.a.: Werkverdeling of verschil in boodschap? Waarom hadden waterdoop en genezing aanvankelijk een plaats in Paulus' bediening? Het bijzondere van Paulus' geheimenissen. Het lichaam van Christus, specifiek Paulus.

Brochure De zeventig Boeken Q&A 2 Wolter Brakshoofden DezeventigBoeken André Piet GoedBericht Online lezen Deel of download PDF Bestel gratis inclusief verzending

De zeventig Boeken Q&A 2

Vraaggesprek met André Piet, GoedBericht

Onderwerpen o.a.: Waarom is het sterven van de Heer de basis van het Evangelie? Wat betekent het dat Christus stierf voor onze zonden? De opstanding van Christus als Eersteling. "Ieder in zijn eigen rangorde." Het teniet doen van de dood = de levendmaking van allen.