Op deze pagina vind je bestanden van boeken die niet meer te bestellen zijn. Deze boeken hebben betrekking op het Evangelie van genade en verzoening, zoals Paulus het verkondigde door openbaring van Christus Jezus.

Overige boekbestanden

Op deze pagina vindt u PDF-bestanden van boeken die betrekking hebben op het Evangelie van genade en verzoening, zoals Paulus het verkondigde door openbaring van Christus Jezus.
 
 
 
Een voor allen Inge van Wijnen Download boekbestand
Eén voor allen
Inge van Wijnen

Het al is in Gods liefde besloten. Door Eén voor allen te geven, zal God bewerken dat uiteindelijk allen voor Eén zullen gaan en dat zal zijn Vaderhart compleet maken.
Het boek Eén voor allen maakt duidelijk dat Gods liefde niet alleen allen omvat, maar ook alles overwinnend is.

Brieven aan Anne Ruud van 't Veer Download boekbestand
Brieven aan Anne
Ruud van 't Veer

Wijlen Ruud van ’t Veer (7 oktober 1935 – 27 februari 2010), kreeg een mailtje van zijn nichtje Anne (gefingeerde naam) met het verzoek haar geloofsvragen te beantwoorden, hetgeen resulteerde in een intensieve correspondentie via internet.

Lijden en onderschikking Ruud van 't Veer Download boekbestand
Lijden en onderschikking
Ruud van 't Veer

Wijlen Ruud van ’t Veer (7 oktober 1935 – 27 februari 2010), maakte studies over onder andere het lijden en onderschikken, volgens hem de twee kernpunten waar de meeste gelovigen problemen mee hebben en op afhaken.