Op deze pagina vind je lectuur van Alfred E. Dekker en kun je uitgaven direct bestellen. Alle publicaties zijn te downloaden via deze link en online te lezen en te delen bij de boekenkast.

Sola Gratia Alfred E. Dekker

Op deze pagina vindt u lectuur van Alfred E. Dekker en kunt u uitgaven bestellen en downloaden. De lectuur is ook online als bladeranimatie te lezen, delen en printen bij de boekenkast.
 
 
Brochure Jaloezie in de Schrift Alfred E. Dekker Sola Gratia Online lezen Deel of download PDF Bestel gratis inclusief verzending


Jaloezie in de Schrift

Alfred E. Dekker

De grondbetekenis van het Griekse woord zêlos is "zieden". Daarmee drukt het exact de heftige emotie uit die jaloezie in het binnenste van de mens veroorzaakt. Jaloezie komt ook in de Schrift voor en blijkt daarin als een rode draad door Gods plan te lopen!

 
Brochure Jezus is opgestaan A. Bouman A. E. Dekker Online lezen Deel of download PDF Bestel gratis inclusief verzending


Jezus is opgestaan

A. Bouman
A. E. Dekker

Deze brochure geeft antwoord op de vraag wanneer de Heer Jezus exact opgewekt werd door de heerlijkheid van de Vader. Was het op -wat wij kennen- als de zondag? Of was het een andere dag? Nauwgezet is iedere uitdrukking, elk woord dat van belang is, onderzocht. Het resultaat is voor u als gelovige wellicht verbijsterend.

 
Brochure Paulus over water brood en wijn Alfred E. Dekker Sola Gratia Online lezen Deel of download PDF Bestel gratis inclusief verzending


Paulus over water, brood en wijn

Alfred E. Dekker

Het is de vraag of leringen over water, brood en wijn in overeenstemming zijn met Gods Woord. Kunnen wij niet beter de opvattingen van mensen, ongeacht hun alom geprezen wijsheden geleerdheid, laten voor wat zij zijn, namelijk géén heilige Schrift?

 
Dichtbundel UitZicht Alfred E. Dekker Sola Gratia Online lezen Deel of download PDF Bestel gratis inclusief verzending


UitZicht

Alfred E. Dekker

Gedichten met o.a.:

Ziekentroost; Levensloop; Klaproos; De drie broertjes; Een musje; Hartezaken; Liefde; ’t Is Liefde; Eonisch leven; Bruidspaar; Design; Copla; U vertrouw ik, Here!; Troost; UitZicht.