Gratis lectuur van Inge van Wijnen, Werk van Zijn handen. Bestellen en boekbestanden lezen of downloaden

Werk van Zijn handen

Op deze pagina vindt u lectuur van Inge van Wijnen en kunt u boekbestanden downloaden. Wilt u liever lectuur per post ontvangen? Alle publicaties zijn als GRATIS uitgave verkrijgbaar, geheel bekostigd door Stichting Evangelie Om Niet (incl. verzending). U kunt de uitgaven die u wilt ontvangen doorgeven via: bestellen@evangelieomniet.nl (graag uw naam en volledige adresgegevens vermelden).

 

Film & bundel

Over lijden heen

Bemoediging in 't verdriet dat mág er zijn. God schenkt draagkracht vanuit Zijn vermogen. Hij zal vertroosten en geeft op geestelijke wijze uitzicht, toekomstperspectief.

De laatste vijand,
die te niet gedaan wordt,
is de dood. - 1 Korinthe 15:26

Tevens te lezen op de online boekentafel.

Bundel Over lijden heen Evangelie Om Niet Online lezen Deel of download PDF Bestel gratis inclusief verzending
Als gratis bundel (A6 zakformaat) verkrijgbaar via bestellen@evangelieomniet.nl
De inhoud van deze bundel is als film te zien op YouTube:
 
Ik ben GOD

God = GOD. Er is geen ander. Niemand is aan Hem gelijk. Wat Hij besluit, wordt van kracht. Alles wat Hij wil, zal Hij ten uitvoer brengen, Jesaja 46: 9,10. Kom erachter wat de wil van God is. En, als je dat gegeven wordt; erken Hem als dé GOD door “amen” te zeggen op Zijn Woord.

Deze film zal ook als gratis fysieke bundel beschikbaar komen via evangelieomniet.nl

 

Boek

Eén voor allen

Gods liefde omvat niet alleen allen, maar is ook alles overwinnend! Geestelijk denken zet God, Die liefde is en liefde doet, in het middelpunt. De liefde ligt niet in het feit dat wij God liefhebben, maar in het feit dat Hij ons liefheeft. Door Eén voor allen te geven heeft God Zelf ‘dé Daad bij Zijn Woord’ gevoegd! 2 Korinthe 5:14

Van dit boek zijn nog enkele fysieke exemplaren verkrijgbaar.