Ongekende Hoogte

De Efeze-brief, vers voor vers besprokeN

André Piet

De Efeze-brief behoort zonder enige twijfel tot het hoogtepunt in Paulus’ oeuvre. Het bouwt voort op zijn eerdere brieven en opent perspectieven die adembenemend zijn. Het ziet terug op de voorgaande aeonen (wereldtijdperken) waarin God, de Schepper van het al, het voornemen verborg dat Hij nu via Paulus’ bediening openbaar maakt. Het ziet ook vooruit naar de komende aeonen waarin God door Zijn Zoon alles tot voltooiing gaat brengen. Maar misschien wel het meest bijzondere in deze brief is, hoe de ekklesia als ‘uitroepsel’ in onze dagen, deelt in alles wat aan Christus is beloofd. Ze is met hem verbonden als ‘lichaam en Hoofd’. Onverbrekelijk!

‘Ongekende Hoogte’ is een compilatie van bijdragen op de website goedbericht.nl en neemt de lezer vers voor vers mee in, zoals Paulus het zelf noemt, “de onnaspeurlijke rijkdom van Christus”.

online lezen & deleN

Product informatie


Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: mei 2021
Afmeting: 210 (H) x 148 (BR) x 14 (D) mm
Aantal pagina's: 220
Auteur: André Piet, goedbericht.nl
Uitgever: Stichting GoedBericht
Samenstelling & vormgeving: Evangelie Om Niet
In samenwerking met Mieke Tom
ISBN: 9789462664869
Gewicht: 329 gr.


Het boek is te bestellen via de plaatselijke boekhandel of internet.

Vanwege de wet op de vaste boekenprijs kan deze fysieke uitgave niet gratis worden aangeboden. Het boek is wel vrijgegeven voor online publicatie op evangelieomniet.nl door de betrokken rechthebbende.

Schrijf u in en blijf op de hoogte van nieuwe publicaties