Ongekende hoogte
De efeze-brief vers voor vers besproken - André Piet

Gratis online uitgave op evangelieomniet.nl
Als fysieke uitgave te bestellen bij de boekhandel

Samenvatting

De Efeze-brief behoort zonder enige twijfel tot het hoogtepunt in Paulus’ oeuvre. Het bouwt voort op zijn eerdere brieven en opent perspectieven die adembenemend zijn. Het ziet terug op de voorgaande aeonen (wereldtijdperken) waarin God, de Schepper van het al, het voornemen verborg dat Hij nu via Paulus’ bediening openbaar maakt. Het ziet ook vooruit naar de komende aeonen waarin God door Zijn Zoon alles tot voltooiing gaat brengen. Maar misschien wel het meest bijzondere in deze brief is, hoe de ekklesia als ‘uitroepsel’ in onze dagen, deelt in alles wat aan Christus is beloofd. Ze is met hem verbonden als ‘lichaam en Hoofd’. Onverbrekelijk!

online lezen, deleN En downloaden

Klik voor het vergroten van de leesfunctie op volledig scherm (hieronder). Om weer terug te keren naar deze pagina, klikt u nogmaals op de functie “volledig scherm”.

Productspecificaties

Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: mei 2021
Afmeting: 210 (H) x 148 (BR) x 14 (D) mm
Aantal pagina's: 220
Auteur: André Piet
Uitgever: Stichting GoedBericht, goedbericht.nl
Samenstelling & vormgeving: Evangelie Om Niet
In samenwerking met Mieke Tom
ISBN: 9789462664869

Gewicht: 329 gr.Dit boek is met toestemming van André Piet vrijgegegeven voor online publicatie op evangelieomniet.nl. Het fysieke boek is te bestellen via de plaatselijke boekhandel of internet.