Waarom blind geboren - André Piet

Gratis online en fysieke uitgave

Lezing van GoedBericht van spraak naar tekst.

samenvatting

Eén van de grootste vragen waar de mens, vroeg of laat, tegenaan loopt is deze: waarom is er zoveel lijden? Als God er is, zou Hij dat toch wel kunnen voorkomen?

Menselijke filosofie en godsdienstige tradities zoeken naar verklaringen vanuit het verleden en/of naar een schuldvraag. Het antwoord van de Schrift staat daar haaks op en luidt: “Opdat de werken van DE GOD openbaar gemaakt zouden worden in hem.”

De blinde in Johannes 9 werd niet genezen omdat hij blind was - hij was blind opdat hij ziende gemaakt kon worden!
Door te filosoferen of te theologiseren belanden we in een doolhof van opinies. Het is de Schrift die voorziet in onze grote vragen van hart en verstand. Helder, logisch, solide en verblijdend. Kortom: Goddelijke antwoorden!

online lezen, delen, downloaden of bestellen

Klik voor het vergroten van de leesfunctie op volledig scherm (hieronder). Om weer terug te keren naar deze pagina, klikt u nogmaals op de functie “volledig scherm”.

Productspecificaties

Taal: Nederlands
Bindwijze: softcover geniet
Eerste druk: oktober 2021
Afmeting: A5
Aantal pagina's: 50
Lezing: André Piet, goedbericht.nl
Uitgever: Stichting GoedBericht
Samenstelling & vormgeving: Evangelie Om Niet
In samenwerking met Mieke Tom
ISSN: 2772 7939

Wilt u deze uitgave per post ontvangen? Alle fysieke uitgaven die via deze site worden aangeboden, worden bekostigd door Stichting Evangelie Om Niet (inclusief verzending).

Op de hoogte blijven?

Laat uw e-mailadres hier achter als u in kennis gesteld wilt worden van nieuwe (online) boeken, bookazines en hoofdstukken van boeken die 'in wording' zijn.

Inschrijven